Добре дошли в онлайн магазина Laterna Records.

Представяме на Вашето внимание внимателно подбрани винилови плочи в стилове като Acid, Coldwave, Darkwave, Deep House, Detroit, Disco, Drum and Bass, EBM, Electro, IDM, Indietronica, Italo-Disco, Minimal Synth, New Wave, Post-Punk, Synth-Pop, Techno.

От време на време ще се опитаме да Ви изкушим и с ценни преиздания на редки Afro, Jazz, Funk, Soul, Disco неща или просто на класическо Детройтско електро.

Ние се стремим да Ви предоставим издания, които нямате търпение да завъртите и към които винаги ще се връщате в своите DJ сетове или докато слушате вкъщи.

Laterna Records е посветен на най-красивия музикален носител, грамофонната плоча, но от време на време предлагаме и касети, CD, DVD, USB, или каквото сметнем, че е подходящо преживяване за познавача.

Надяваме се, че ще можем да подхранваме колекционерската страст на другите ценители на винила.

Музиката няма пол, цвят или граници и всички любители на музиката и винила са добре дошли в нашия онлайн магазин.

Колекционерите в България и на Балканите като цяло, заслужаваха подобен магазин от много дълго време и ние ще се радваме, ако това начинание им допадне.

Благодарим, че ни посетихте!

Пожелаваме Ви приятни моменти с нашата селекция.

close

LATERNA NEWSLETTER

Получавайте новини за последните издания, препоръки и предложения от нас.

Няма да злоупотребяваме с имейл адреса Ви. Може да се отпишете по всяко време използвайки линка във всеки имейл от бюлетина с новини. Повече информация как обработваме Вашите данни може да прочетете в нашата Политика за Поверителност.

Start typing and press Enter to search

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Shopping Cart
BGN