Your Cart

⭐⭐⭐⭐⭐ DISCOGS RATING  📦 EXTRA STRONG MAILERS

✅ 15 000 VINYL RECORDS IN STOCK AND ON DEMAND

FAST SHIPPING + TRACKING   🔒 100 % SECURE CHECKOUT

Предварителна Продажба

Секцията “Предварителна Продажба” в онлайн магазина на Laterna Records е удобен начин да се информирате за изданията, които предстоят да излезнат в следващите седмици. Тук имате и възможност да закупите предварително грамофонни плочи за колекцията си като направите поръчка в магазина. Поръчките съдържащи плочи в предварителна продажба се обработват и доставят по същия начин като другите поръчки като единствената разлика е, че се се изпращат, когато всички плочи са в наличност при нас. Моля имайте предвид следната информация, когато планирате да поръчате плочи в предварителна продажба.

Плочи в Предварителна Продажба

Грамофонна плоча в предварителна продажба е плоча, която ще бъде издадена в близко бъдеще и вече е в процес на производство и подготовка за продажба по магазините. Поръчката на плоча в предварителна продажба е най-добрият начин да си осигурите копие от нея.

Период за Предварителна Продажба

Всяка плоча обявена за предварителна продажба е налична за поръчване пет дни преди официалната дата на издаване (посочена в “Допълнителна Информация” в детайлите за всяка плоча). След този период плочата вече не е налична за предварителна продажба (но все още можете да я добавите в списъка си с “Желани”).

Запазваме си правото да премахнем дадено издание от предварителна продажба по всяко време.

Очаквана Наличност

Посочената дата е датата, на която очакваме изданието да бъде налично при нас. Тази дата е базирана на официалната дата на издаване и на други фактори и е възможно да се промени. В случай на такава промяна ще направим всичко възможно да коригираме датата в нашия магазин. Винаги се стараем да публикуваме само заглавия с потвърдени дати за издаване и датата за очаквана наличност да е възможно най-точна.

Очаквана дата за изпращане

Това е датата, на която очакваме поръчката да бъде изпратена. Точната дата може да варира с няколко дена и може да се окаже, че ще изпратим поръчката малко по-рано или малко по-късно. Ще направим всичко възможно да Ви уведомим в случай, че поръчката Ви може да се забави или подрани с повече от три дена.

Може да проверите секцията “Поръчки” във Вашия потребителски профил за актуалната очаквана дата на изпращане на всяка поръчка или да се свържете с нас за допълнителна информация.

Отменени / Неналични Издания

В много редки случаи издаването на някое заглавие може да бъде отменено или произведените бройки да не са достатъчни да отговорят на търсенето. В такъв случай няма да можем да изпълним поръчката Ви дори и когато сте поръчали предварително. Ако сте поръчали предварително плоча, която няма да бъде издадена, издаването й е отложено или няма да бъде в наличност, ще направим всичко възможно да Ви уведомим своевременно и да възстановим направеното заплащане (ако има такова).

Отмяна / Промяна на Предварителна Поръчка

Изпращането на предварителна поръчка в нашия онлайн магазин е равностойно на сключването на договор за достаква на стоки и/или услуги с произтичащите за това задължения за двете страни. Ако желаете да промените или отмените съществуваща предварителна поръчка, свържете се с нас колкото е възможно по-рано използвайки информацията от страницата “Връзка с нас”. Такива запитвания ще бъдат разглеждани според всеки случай с най-голямо внимание към клиента.

Поръчване на налични плочи и плочи в предварителна продажба

В една и съща поръчка можете да поръчвате налични плочи и такива в предварителна продажба. Такива поръчки няма да бъдат изпращани докато всички заглавия от поръчката не са налични. Ако има налични плочи, които искате да изпратим веднага можете да ги поръчате отделно от плочите, които са в предварителна продажба.

Плащане и Доставка

Общите условия за Плащане и Доставка се отнасят и за всички поръчки с предварителна продажба.